Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bild säger mer än tusen ord och med text..då kan den säga ännu mer


bildpoesi- plats simrishamnsgatan 9.00 någon har spillt färg

dina tysta steg, dina djupa andetag,
dina lustfyllda ögon,
dina bultande hjärtslag,
dina glödande händer
har lämnat vita avtryck framför mig...
Vita avtryck som till slut nöts bort
av tidsrymden..
bilspåren som sliter i asfalten..
och slutligen är alla spår av
fotstegen,
andetagen,
ögonen,
hjärtslagen,
händerna...
för alltid svunnen av tiden..




Fri vers av mymim
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 22:05



Bookmark and Share


  choralone
Fin text detta också, dramatiskt:-) Bara en sak, vet inte om man kan skriva svunnen av tiden. Svunnen är sånt som hänt förr, hm, jag är inte så bra på det men kolla upp:-)

/J
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

mymim