Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variant på ett tema, dock ej av Paganini. Bilden får här söka något illustrera och giva återklang för vad en möjlig läsare kan tycka sig hitta i texten.


Tröstpris i november




Jag tycker det är likaväl grymt som litet lustigt hur känslorna kan spela en spratt.

Hur man kan tycka att världen är kall och hård när folk inte 'har tid' trots att man själv inte alltid kan vara 'som tillgänglig'.

Men när folk är som i 'störst behov' av ens röst, ens närvaro, att kunna smyga sin hand i sin egen öppna.

Ja, då kan man kanske inte finnas där alltid och det är förstås trist att någon då skall behöva uppleva det som att en kall hand kramar deras hjärta och ensamhetens alla 'monster', tankar på livets hårda sidor, bryter sig in i ens själ och gör sig hemmastadda.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-25 09:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Här gäller det
att tänka till
vad man
verkligen vill
innan man
lägger sig
helt still...
Så inte nån
vännen går vill...
2010-11-25

  Gunwale VIP
Verkligen något att tänka över, både en och två gånger (minst).
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP