Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morse tänkte jag på dig och ...........

Du behöver inte känna oro.
Jag läker.

Du behöver inte ha skuld för vad som varit.
Jag ser frammåt.

Du behöver inte förklara.
Jag vet, känner det i varje kroppsdel.

Du borde se.

Att jag har livsglädjen kvar.

Viljan och kraften att fortsätta fram.

Mot något nytt något som är mitt, bara mitt.

Jag klarar mig.

Älskar dig !
























Fri vers av albertina
Läst 543 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-11-25 11:09



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2014-12-04

  Manal
berörande...
2011-03-14

  Sofhia Wirström
fint skrivet som förmedlar värme, känslor och vänskap.
2011-01-20

    En Liten Poet
Inte ofta jag läser och ännu mer sällan jag kommenterar någonting här längre. Men den här var mysig:) Bra skrivet och jag hoppas du har det bra! Ta hand om dig:) Applåd såklart! Och vackert:)
2011-01-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin generös dikt som förmedlar vänskap i nytt kapitel
2010-12-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
En vackert beskriven styrka i jaget. =)
2010-11-25

  prinscess VIP
det låter vackert
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

albertina
albertina