Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en dubbel-senryu, bilden ikke så


Något litet om omskärelse




Linoleum skar
karta för karta över
okänt ansikte

blev aldrig nöjd
blott erfarenheter rik
konstigt på sin höjd




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-25 13:17



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
tänker på plastikkirurgi mer än på omskärelse, men vet kanske för lite om båda.
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP