Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Du Ljuger ju. Eller hur? Nej. Jo det gör du ju. Nej varför säger du så? För att du ljuger. Nej det gör jag inte. Berätta sanningen då. Ok. Nej inte "sanningen". Sanningen. Tystnad. Varför berättar du inte? Nu blev det aggressivt. Nej. Jo. Och? Det går inte att prata så. Jo. Nej. Varför inte? Press. Att vad? Känner press. Blockering. Tystnad. Rädsla. Borförklaring. Men inte borta. Hemma. Hela tiden hemma. Fatta.




Fri vers av Bande
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-25 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bande

Senast publicerade
Barnet
På väg
Nästa sida
Hemma
* Se alla