Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg

Halsen. Magen. Mellangärdet. Visst. Där träffar det och sedan. Anklagelser. Sedan. Försvar. Och murar. Försvinner inte. Växer. Större. Blind och ond. Skal. Spelare. Ja, Spelare. Yta. Teater. Dåligt skådespel. Kan bara sluta på ett sätt. Eller? En bra pjäs med en kass skådespelare. Kejsarens nya kläder. Lögn? Eller? Du tror att jag inte vet. Men jag vet allt. Mitt val på väg. På väg. på väg...Slow Death.




Fri vers av Bande
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-11-25 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bande

Senast publicerade
Barnet
På väg
Nästa sida
Hemma
* Se alla