Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det inte räcker till

är du kär i mig nu?
efter alla dumma dumma ord
aldrig någonsin tänker jag igenom
försöker att verkligen inte förstå

är du kär i mig nu?
när jag skrikit mig döv
aldrig kan jag hålla tyst
inte ens när du gråter

är du kär i mig nu?
fastän alla kronblad tagit slut
fastän vi stannade på älskar inte
alltför många gånger

är du kär i mig nu?
kan du säga att du hatar mig
så sjukligt mycket
att du inte orkar se mig mer
att du bara vill bort bort bort
att jag inte är någonting för dig
längre

jag är kär i dig nu
ändå




Fri vers av Roza
Läst 424 gånger
Publicerad 2010-11-25 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roza
Roza