Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av en viss herr markurth


Lösnäsan i akvariets skönbråksestetik





Det brinner hjärtan
över ett bälte
av sårade hårflätor

i Berlin tågar massorna
för en bättre svältvinter
medan politikerna frossar vilt

kärlekens variabler
får råttorna att dansa på bordet
medan rebellerna stickar mössor
av salt och pubishår

i bryggeriets källarhålor
sjunger och spelar tomtarna
gammal rock 'n' roll

kärleksavsikten är noll komma sex kubikmeter
skrålar hanetterna
åt de fasansvackra ungtöserna
vilkas kortlånga kjolar står i lågor
mot en dödssvart himmel




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-26 00:47



Bookmark and Share


  peter markurth
tack för denna, var fint=gesten
2010-11-26

  queenia
har en känsla att Lodjuret är lite färgad av Fursten också.. :)

vackert skrivet.. blev faktiskt lite glad.. :)
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP