Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wc rent

När han kom ut från toaletten
med blå wc rent
i håret
då förstod han
att festen var över

Han styrde sina
ostrukturerade steg
hemåt
gräsmattan fick obarmhärtigt ta del av
mannens overbala kaskader
och så snart han såg den fyrdubbla sängen
så föll han in i den svarta dimmans
glömska

Dagen efter
var det extra mycket
fåglar
i trädgården




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-12-02 20:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
många oväntade vändningar i denna. gillar slutet bäst. det är detaljerna som gör det.
2005-12-06

  Nic
Så fantasirikt i alla verser, *fnitter* tack för det :)
2005-12-02

  Propella
Ha ha, du är ju rolig också! *förtjust*

"När han kom ut från toaletten
med blå wc rent
i håret
då förstod han
att festen var över"

Ja jisses!
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan