Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Idag


Blöder jag mig trasig i gråtens våld

Idag låter jag

Mitt salt svida mig i sår där

Brännande sanningar har pulserat ut löften på låtsas




Inte varje dag är jag såhär liten och naken

Inte varje dag jagar jag

Orsaker



Men denna dag är sådan då jag

Vrider och krampar mig till kaskader

Av ord jag ångrar att jag aldrig sa förut


Då jag

Letar luft att falla eller andas

Då allt tätnar och tjocknar

Till en bestämd känsla av obehag




Och innan det svartnar

Klibbar jag fast mot golvet

Där jag spillt all min sorg



Just idag är jag svag




Fri vers av Obolo
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-26 19:25



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Känslan får du fram väldigt starkt....berörande ord/B
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Obolo