Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Jag fattar inte
hon är död
och för en sekund
sedan så
svingade jag runt henne
på ett dansgolv
så att hon
noga anmärkte

detta
i nästföljande
arbetsvecka

Hon hade
bägge
fötterna på jorden
inte som jag
med den ena
uppe i det andliga
och den andra i
jag måste träsket

Vi pratar om det
både nya
och gamla
arbetskamrater
det är svårt
att ta på
hon går
inte att ta

längre

Man kan bearbeta
mycket
med ord,
talade
tänkta
utropade

Jag tänker

när
du pratade
om dina framtidsplaner
vi satt

sommaruppvärmd
stenbeläggning
och du var positiv inför framtiden
du hade fått ett nytt jobb,
du
var på väg
med nya fjärilsvingar

Jag saknar
dig
att få
se dig
prata med dig
varför kan inte allting vara som
vanligt ?

Jag är ett barn
med 3 års trots




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-26 23:07



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
jättefint!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan