Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorus

Någonstans
mellan dina ben
och min hunger
fanns
underkastelsens
jämlika
könsdoft

Det blåste ute
och klockan gick som vanligt
men det
brydde vi oss mindre
om
nu när stormen
var mitt i
vårat känslorus




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 201 gånger
Publicerad 2005-12-02 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan