Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta ögonblick i en ljus vardag.

Sår som aldrig läker, minnen som aldrig försvinner

En vålnad

Nedtryckt i leran

Det är tyst

Tystnaden finns överallt, i varje vrå i varje hus.

Tystnad i form av en demon.

Kan inget se barnet i hörnet? kan ingen höra?

Vi har alla våra demoner att bekämpa, vi kan ej fly, ej gömma oss

Somliga erövrar dem somliga inte.


Jag lyckades

Lyckas du?











Fri vers av Framtidstro
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-26 23:30



Bookmark and Share


  Dalliance
Hm, det får framtiden avgöra... Fin och läsvärd text!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Framtidstro