Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en hopplös romantisk dikt

Ord som strömmar ut i ett ljudlöst rum

Orden som inte vet vart de ska

Plötsligt finner de en mun

Ordet och munnen blir förvirrade de vet inte vad de ska med varandra till

Men plötsligt inser de båda att likt allt runt omkring dem så är det ämnade för varann






Fri vers av Framtidstro
Läst 991 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-21 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidstro