Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttnyttjande vänner

Klockan 2 , Det var då ni sade att ni skulle smsa
Klockan 6 , Det var då ni smsade

Ni hade umgåtts hela dagen och bara glömt bort mig..
igen...

Nu frågar ni om ni kan sova över hos mig då ni inte orkar ta bussen hem halv 12.

Än en gång uttnyttjar ni mig och jag låter er




Fri vers av Hannah-Veronika
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah-Veronika