Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken som bedrar.

Jag kommer ihåg hur söt jag tyckte du var i din mössa
Hur gullig du hoppade omkring på idrotten
Hur fint ditt leende var.....


Men nu när jag tänker efter.

Så var den där mössan väldigt fult och fick ditt huvudet att se ut som en ärta

Du var inte gullig på idrotten , du var mer töntig med ditt sätt att flaxa omkring med armarna

och ditt leende var egentligen inget speciellt heller ..

Men vad var det egentligen som fick mig att se förbi dem där sakerna..

Var det din härliga personlighet?

Troligen inte med tanke på hur dryg du var och att du jämt skulle klaga på mig..

Var det din humor?

Inte det heller , du har ju ingen....

Var det sättet du fick mig att känna?

Kan inte ha varit det heller , då jag blir mer upphetsad av en gurka än dig.


Så vad var det egentligen....?




Fri vers av Hannah-Veronika
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah-Veronika