Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick Tack Tick Tack

05:41

05:42

Klockan tickar iväg.

Jag sitter i mitt barndomsrum
Väggarna som brukade va rosa med blommor är nu svarta

Lika svarta som natthimlen utanför.
Lika svart som mitt rum skulle ha varit om det inte vore för det levande ljuset jag har bredvid mig.

Jag hör hur min lillasyster vrider sig i sömnen i rummet tvärs över hallen.
Hör hur hon sover djupt.

Själv sitter jag och väntar på ett mejl.
Ett mejl som har åkt över atlanten för att sedan hamna i min inbox.

Men denna personen som skulle ha skickat verkar redan gått och lagt sig.



05:43

05:44

Klockan bara tickar iväg




Fri vers av Hannah-Veronika
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-01-08 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah-Veronika