Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'vilken feminist förstör mest?' av mr Lindemann, inspirerade till komment. Texten är förstås ett fotomontage mellan en målning (bakgrunden) och förgrunden (träkorset). (några pixlar av bilden har lagts till i efterhand, för att passa textformatet)


Kritik på en text 536 - kriget är inställsamt


Å andra sidan
om vi alla
vore androgyna skulle

vi fortfarande fajtas
om vem som
skall ta plats

överst på gödselstacken.
Emedan det spelar
föga roll vem

man bor eller
verkar med, det
är alltid en

fråga om vem
som gjorde eller
inte gjorde vad

och varför... och
när det kommer
till japansk sprit...

...så heter det
inte, som man
skulle kunna tro

'värm upp saken'
utan fast mer
'värm upp sakén'...

Jag håller inte
heller med om
att det bästa

vapnet är det
som aldrig behöver
avfyras... ...när det

kommer till älskog.
När det kommer
till att älska.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-27 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP