Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Båten på bilden är en modern motsvarighet till de fartyg med kanoner som seglade på de sju haven och några till, för några hundra år sedan... bara i något krympt format


Captain Cook...



...did not ever cook
up anything in a kitchen

but maybe plans
to set fire on his enemies




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-28 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP