Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mel: Adventstid kom till mitt ensamma hus

 

*Sitter på ett patienthotell med nyopererad son och längtar hem*




Liten adventsvisa

Adventstid sprid lite ljus över oss
croissanterna gör mig till en koloss
Snöglopp och kyla, vi vill ej gå ut
Vi ser genom fönstret en buss, tut tut.

Adventstid kom till vårt patientrum
min son viker ej från sitt spel en tum
Tack käre gud eller microsoft så klart
att uppfinna spel var ju fan så smart

Adventstid fyll upp min plånbok med guld
annars har jag väl snart en skuld
Jag drar mitt kort, det blir så nött
På Pressbyrån blir jag ganska trött




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lindalou
Läst 818 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-28 10:26



Bookmark and Share


    Tea Alex
Utmärkt diktat! Hälsa sonen!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou