Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är advent (men texten är inte som du tror...;-)



Så tänder du lågan
med din blick och dina händer
du klär sakta av mig
ett plagg i sänder

vildaste kyssar
vi hamnar så i trans
precis som om morgondagen
alls inte fanns

i leken vi ger
det vi aldrig gett förut
åh gud låt denna kärleksstund
aldrig få ett slut

vi flyter iväg
vår extas den är på topp
jag ger dig min själ
och min pulserande kropp

ben som slingras samman
naglar river hud
hjärtan som slår dubbla slag
läppar formar ljud

tungor virvlar runt
vi delar drömmens fantasi
pulsen ökar - här och nu
blir du och jag ett enda vi

vi smakar varandra
våra svettpärlor blandas
nu är vi så nära att vi
knappt kan andas

den brinner så starkt
all den åtrå som vi känt
och brinner gör även ljuset -

idag på första advent







Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 930 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-11-28 14:17



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Härligt brinnande, vilken underbar adventsdikt !!
2010-11-30

  Jack_iX
Ett hett o passionerat adventsljus ... låt aldrig passionen o kärlekens veka slockna utan håll lågan brinnande !
2010-11-29

  ULJO
Så kan man ocksa tända ett ljus i advent
2010-11-29

  Maria T
Stormande passion och åtrå
2010-11-28

  firefire
underbar text som man sveps in i och med:)) lyckokänsla;) bästa adventstext jag läst tror jag faktiskt!!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen