Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont ont ont

Visst är det underligt
att det ska vara så underligt
för att man är underlig
Och inga under alls

(jag sitter bara här
och ingen ser mig falla)




Fri vers av Torned
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-12-03 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torned