Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinda blickar

De följer mig
i mina tankar
drömmar
och verklighet
Om du skonar mig så gör jag vad du vill
men ändå ser jag dig i bakgrunden
stirrandes på mig
Och ändå bortglömd

Jag har känt knuffarna i korridoren
förträngt dig
och börjat komma ihåg allt du gjorde igen
Jag minns fortfarande när du försökte dra ned mina byxor
och jag skrek och sprang bort från dig
Dina låtsade rysningar när jag passerat dig
och alla andras brännande blickar i ryggen
(För att hon är den enda som bär kjol när hon borde veta att hon är ful som stryk)
Ändå går jag stolt i ryggen
bara för att visa dig hur jag borde vara




Fri vers av Torned
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-12-23 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torned