Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potential


Vadå potential
Tusen drömmar som aldrig kommer gå i uppfyllelse

Jag hade en om att stå rakt
Även när vinden skriker

Jag hade en om att flytta något stort
På en så kort tid som ett liv

Jag hade en om att få ge
Ge någon något som känns

Potential
En dröm om vad som kunde va




Fri vers av èstragon
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-28 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

èstragon