Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittne till Mord

omgivande utrykslösa
någonstans efter förnekelse innan varför

straffat - det oskyldiga
Vad förväntar man sig

starka tider för den som överlever
rättvisa ryms inte under skridandets flagg

det orimliga är enkom dolt
tiden hugger oss alla blint och hänsynslöst




Fri vers av èstragon
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-03-14 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

èstragon