Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyss


Kyss



En kyss betyder allt


svalkande men varma heta läppar mot min hals

ännu ett andetag

i din famn

Jag faller i sömn




Fri vers av raindrops
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raindrops