Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska


Viska

Din röst dunstar mot min bara kropp
jag vill bara vetas
och känna ljupets hav innan jag faller

ännu en gång i sömnlösa nätter
där ingen svalka råder
enbart svettiga lakan mellan bara ben
vill bara minnas ännu en gång
tala till mig

ännu en gång

läs ur en bok
läs ur tidningen
läs högt

säg vad du vill


din röst smeker mig
dunstar mot min bara kropp
inget jag kan kontrollera


önskan är den

vill höra dig viska i mitt öra

ännu en gång
säg vad du vill
ännu en gång
bara ännu en gång




Fri vers av raindrops
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-29 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raindrops