Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

People always leave

Det gör ont i hela kroppen
mest gör det ont i hjärtat

Du snurra hela min värld och nu har den stannat
jag mår illa
spyr upp ångest och skriker i kudden

En gång sa du att utan mig känner du dig tom
Jag tänkte att utan dig är jag tom.




Fri vers av Atmosphere
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atmosphere