Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting du gör har en påverkan

Titta om kring dig allt som du ser är ett
resultat av det du tidigare valt

Allting vi gör har en påverkan runt om kring oss

Så tänk efter riktigt noga vad du gör så att det
inte får dåliga konsekvenser i framtiden.

Tänk efter hur du vill göra, bara du.

Ett vanligt litet knapp tryck är ett val.
Valet kanske inte verkar som något märkvärdigt med det
från början men just det knapp trycket
kanske gjorde att du hamna just där du är nu.




Fri vers (Modernistisk dikt) av micce
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-29 14:12



Bookmark and Share


  mjuk
Tycker om denna text. Det är precis så som det står. "Ett vanligt litet knapptryck är ett val". Så lite behövs det för att påverka hela vårt liv. Tummen upp :)
2010-12-14

  micce
Det var ett stavfel som är fixat nu ^^
2010-11-29

    m-in
vet inte om det är en felskrivning
'Ett vanligt litet knapp tyck är ett val.'

men man tycker mer än man trycker

så tänkte jag när jag tyckte mig hit
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

micce
micce