Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...


Hjärtat pumpar riktigt hårt,
Jag känner hur mitt bröst pumpar så våldsamt att
Jag hör min egna puls utan att känna på pulsen.
Jag ser suddigt, jag ser bara färgerna som har blandas ut med vitt.
Benen skakar fortare en någonsin och jag kan inte sitta still,
jag bara måste röra på mig.
Jag kan inte tänka, det är helt tomt i huvudet.
Jag är rädd, rädd för mig själv.





Prosa (Fabel/Saga) av micce
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-02 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micce
micce