Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lounge

Vaknar.
Och jag kan inte göra någonting med mina händer.
Allting rör sig på en skärm.
Är digitalt.
Allting är långt bort.

Önskar
att jag kunde rymmas emellan.
Att jag kunde somna.
Sälja ut min tid.
Ge bort mig, bli en del.

Smakar
Men orkar inte äta.
Drömmer vidare, sömnlös.




Fri vers (Fri form) av Buckley
Läst 411 gånger
Publicerad 2010-11-29 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buckley

Senast publicerade

Regnet
Inte ingenting
Lounge
* Se alla