Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ingenting

Du är inte ingenting
Bara lite mer än dig själv ibland
Du är liten i rymden men större än jag.




Fri vers av Buckley
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-01 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Buckley

Senast publicerade

Regnet
Inte ingenting
Lounge
* Se alla