Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I want some rest

I want to be in my head

I want to sleep

I want to get some rest

I want to find my inner peace
and just rest for a while

let me rest from all the stress that is all around




Fri vers (Modernistisk dikt) av micce
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micce
micce