Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett


Tänk dig människor, djur, planeter och allt är i ett med varandra.

Vi alla är från samma håll, alla kom från samma
ställe vi är alla ett och menade för varandra.

Vi är systrar och bröder en enda stor familj.
Vi är alla så olika men ändå så lika.

Vi är motsatser som ändå betyder samma sak
tillsammans kan vi alla samarbeta skapa en bättre värld
Vi alla är trots allt en och samma sak.






Fri vers (Modernistisk dikt) av micce
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micce
micce