Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Ögon som e fyllda med tårar.Tårar som snart tar slut och ersätts med blod.Ni fattar inte hur jag mår ni kommer aldrig att förstå.Du bara lämna och gick!?
Ditt jävla as jag hatar dig!Vill ni veta hur mitt liv är lyssna då på det här.
Han gav mig rena helvetet han kalla det ett liv.Tycker du inte att jag har fått lida länge nog? varför krossa mina drömmar? varför förstöra min själ?
mitt hjärta slet du ut med bara handen.Snälla nu är det bra kan du inte lämna mig och dra.Allt jag vill är att få le och må bra.
Men det är något som jag får vänta med ett mycket bra tag..




Fri vers av Blame.it.on.me
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-29 20:49



Bookmark and Share


  LeeJasmine Livredd
Ahw.
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Blame.it.on.me
Blame.it.on.me