Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le mot dom som hatar

Jag vill dö men vågar inte att ta mitt liv.
Klarar inte av ett piss, går runt å säger att mitt liv tar slut inom kort. Snacka vågar jag
men att ta ett jävla steg fram vågar jag inte vad fan är det för fel på mig? Ett steg ett hopp blunda hårt och du är sen en hjälte.
Fan de krävs mod styrka och ett under att göra något sånt här..
Då börjar man undra, mår jag verkligen så dåligt?
kanske är det så att jag inbillar mig allt detta?
Fan stäng tankarna du mår skit jag mår skit! vill inget annat än att dö..
Ett steg till och jag är en hjälte.
Nej det är inte värt de, ett steg tillbacks istället måste vara stark börja om. Le mot dom som hatar.




Fri vers av Blame.it.on.me
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-13 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blame.it.on.me
Blame.it.on.me