Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

manipulativa as

Hug tag mig i armen vi är ett nu.

Du och jag,

vrf är du blå på armen ?

slog jag henne igen ..

dom där pillerna och den där alkoholen gör mig galen

men samtidigt får dom mig må så bra

jag rysser

du och jag ska bli ett

följ med mig in i mörkret

och du är ju mörkrädd

men jag är ju här.

följ med mig in

du och jag

tsm

jag slår dig ibland men jag tror du gillar det

för du är fortfarande kvar hos mig

du har hugt tag i min arm

och hos mig vill du stanna

för jag har dig

en del av ditt hjärta och en del av din hjärna

jag är din värd

så följ med mig, vi ska till en del mörka ställen

du jag tsm




Fri vers av Blame.it.on.me
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-02 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blame.it.on.me
Blame.it.on.me