Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller vintern om dig, har du sommar i din kropp ?

Dina gator
är jazz och
dina fotspår
lämnar regnpölar
efter sig

vackra
vackra
med rödlätta
lockar

Tiden leker med
din kropp
som om den vore
alla män
som du älskat
och lämnat

sjunker
sjunker
in i en
osynlig
tsunami

Det finns
ingen plats
som kan hålla dig
fast
inget ankare
som rostar

vackra
vackra
dansgolvet
var aldrig
så hett
som

Vinden
tar i
igen
och det är
kallt nu

stannar du
stannar du
vågar du
andas




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan