Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska vi älskas

För
att vi dansar in
som små djävlar
in i trumhinnor
genom näthinnor
och lämnar något
slags
avtryck
eller intryck om så
känns bättre
att uttrycka
det,
fenomenet
alltså

För
att vi
är bokstäver
som kan skapa
tex ordet fri
myteri
och som ett bi
ha mer än en möjlighet

För att
vi förevigar kärleksband
bjuder in till
älskog
på en solblekt
strand,
för att vi
passar så
bra med musik
för att vi
får applåder
efter blivit uttalade inför
publik

För att dom
som leker
med oss
är människor
och för
att vi ger en mening
åt livet

För att vi
kommer ur
det orala
och ibland
kan vara så skönt banala
när vi vuxna
låter
barnet inom oss
tala

För att vi
aldrig
kommer
att sätta
punkt

det är bara
komma
komma
komma
låt
oss
komma




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 21:04



Bookmark and Share


  Svartsilver
riktigt bra
2010-12-01

  aol
ja låt oss komma, bra skaldat vännen,
2010-11-30

    ej medlem längre
Snyggt!
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan