Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generositet

Så varmt mitt hjärta blir
av din värme så stor
Generat ler jag, känner mig lite sliten, så trött
och blyg faktiskt
Vi har aldrig tidigare mötts men känner varandra ändå
som syskon

Så konstigt livet är
ena stunden är man där, nästa här med liten i släptåg
Oron i mitt blod följer mig så klart
Trognare hundvalp får man leta efter
Men i ditt sällskap sprids skratt och glädje
smittar av sig på oss två utbölingar
som du aldrig träffat men pratat så ofta med
Ensamheten är inte längre så tung
jag är ju fakttiskt inte ensam
Inte ens här

 




Övriga genrer av Lindalou
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-30 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou