Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My Little Angel


Min lilla ängel, förstår du att jag inte låter det ske
Jag kommer aldrig tillåta att du mister mig för den du är

Den dagen jag förstod att du var en hjälplös ängel
Det var den dagen jag hade lovat mig själv att aldrig låta dig
Vara ensam eller det någonsin, inte utan mig
Ända sen den dagen var du min lilla ängel

Alla avundas dig för din fantastiska utstrålning
Du är en vacker människa, som är instängd bakom ditt skratt
Ditt skratt är som en dörr som är låst till att fortsätta skratta
Medan det sker en smärta som långsamt bryter ned dig

Min lilla ängel, vet du att jag önskar
Min lilla ängel, vet du att jag förstår
Min lilla ängel, vet du att jag känner

Allt detta för att du är min lilla ängel
Allt detta för att jag älskar dig

Min lilla ängel




Fri vers av Cuore
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-01 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cuore
Cuore