Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När snön kysser marken


När snön kysser marken
Under en mörk kväll med röken i luften ur våra lungor
Jag går vid din sida med din hand under den tjocka vanten
I min hand, som din tidigare fångat

Men när du väl släpper taget om min hand
Jag blir långsam i farten, bakom dig tittar jag på dig som bara ser framåt
Sådär söt med din mössa på och hur du rör på dig
Jag måste nästan springa för att gå i samma takt som dig om jag inte
Håller i din hand

Sedan kommer din kyss plötsligt
En värmande känsla, som faktiskt värmer en i kylan
När snön kysser marken







Fri vers av Cuore
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 00:23



Bookmark and Share


  Ksenia
den var personlig och vacker. Berörde mig
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Cuore
Cuore