Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet fyllde oss med öden

Livet fyllde oss med öden. Här finns nu bara gräs. Och det meningslösa torget.

Jag vill att du ska vara en dikt, precis som stenarna. Jag vill att jag ska bli en människa. Jag vill att morgonen ska komma, med mjuka fingrar, röster.

Över staden ska ljuset gå, som en storm.




Fri vers av magnusmaximus
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-01 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnusmaximus