Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saker jag inte säger

Ingen annan än du
Vet hur fel det kan bli
Ingen annan än du
Blir mer besviken

Men det säger du inte
Det visar du inte
Känslan finns där ändå

Så du låtsas som om det inte stör dig
Som om du inte skriker ut din ilska inombords

För misslyckanden är en del av din vardag

Och ingen annan än du
Hatar det mer

Hur skulle jag kunna förstå?




Fri vers av Kaura
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-01 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaura
Kaura