Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stökiga rum

Svarta sladdar
slingrar och trasslar
Prasslar mot en vit påse
Tussiga råttor i hörnen
Gulnande mjäll på golvet
som blomman fällt
Knövliga snöbollar
av papper under sängen
Mitt i röran
stryker en svart panter
Dess gula ögon iakttar
och undrar varför
jag sitter på golvet
i mitt stökiga rum
en höstmörk måndagkväll




Fri vers av Kaura
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-10-28 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaura
Kaura