Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparka på

Sparka på mig
jag har varit nere i skiten
förut
och
vet hur asfalten känns
när den fryser och när den bränns

Sparka
på mig
men akta dina pungkulor
för jag är van att sparka från underläge
och tar mig ofta upp
med ett nytt grepp om mig själv

Spela inte dum
du vet ju vad du gör
stå åtminstone för det

Spikarna blöder inte längre
i mina handflator




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-12-03 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan