Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag finns. Gör du?

Jag finns alltid där när du vill prata.

Jag gör så gott jag kan.

Om du har problem försöker jag hjälpa dig att reda ut dom.

Jag har alltid en axel till hands om du är ledsen så kan du luta dig mot den.

Men jag har bara en fråga.

Finns du när jag behöver en hjälpande hand?




Fri vers av Blame.it.on.me
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 07:42



Bookmark and Share


  LeeJasmine Livredd
Frågan som aldrig kommer att glömmas bort;
Finns du om jag finns?
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Blame.it.on.me
Blame.it.on.me