Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande december med kletig julmust


Plockar upp efter andra
torkar kletig julmust från ett pingisbord
som om ingen någonsin bryr sig

som att de andra alltid går därifrån

Skjuter in andras stolar
glömmer min egen
men orkar inte




Fri vers av Tina-sol
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol