Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torn

Jag reser mina torn
blickar ut från höjder
med en okontrollerbar
lust att leva

Möjligheterna växer i takt
med att
buskarna klipps och sikten
siktar in sig
på det ögat njuter av

Gött !!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 176 gånger
Publicerad 2005-12-03 19:13



Bookmark and Share


  Smultris
Härligt :-)
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan