Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag älskar dig



Du ska veta en sak
älskling,
att du är min energi
mitt kaffe på morgonen
min luft
Du ska veta hur mycket
du,
betyder för mig
och hur du får mig
att känna
jag älskar dig
sa du
och jag byggde bo
i din famn




Fri vers av Emii
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-03 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emii
Emii